BİNDER’den Polisimize Meal Hediyesi…

Ramazan ayında anlamlı ziyaretlerine devam eden derneğimiz ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde Başakşehir Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden, tüm hasta ve hastane çalışanlarına “100bindost” (100bindost.org) projesi ve #anlayınca çok şey değişir sloganıyla, moral ziyareti yaparak, Şifa kaynağı olan Kur’an-ı Kerim Mealini hediye etti.

BİNDER, şimdi de Asayişin sağlanmasında ve terörle mücadelede canla – başla çalışan emniyet teşkilatımıza moral-motivasyon desteği sağlamak ve Kur’an’la buluşulmasına da vesile olmak gayesi ile Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, tüm emniyet personeline manevi güç olan Kur’an’ı Kerim Meali hediye etti.

Emniyet Mensupları bu uygulamadan ziyadesiyle memnun kalarak BİNDER başkanı Sn. Lütfi Kara’ya ve beraberindeki dernek üyelerine teşekkür ettiler. Ziyaretten sonra konuşan Sn. Lütfi Kara “Ramazan boyunca bu tür ziyaretlerin devam edeceğini” söyledi.

Comments are closed.