BİNDER’DEN ANLAMLI ZİYARET…

Kısa adı BİNDER olan Başakşehir İnsan ve Çevre Derneği, Ramazan ayı münasebetiyle Başakşehir Devlet Hastanesi’ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

“100bindost”(100bindost.org) projesiyle yüz binleri Kur’an’ın anlamıyla buluşturma amacıyla hediyelerin en anlamlısı olan Kur’an-ı Kerim’in çağlar üstü evrensel mesajını, okuma, anlama konusunda, #anlayınca çok şey değişir sloganıyla, hastane personeli ve hastalara moral ziyareti yaparak, Şifa kaynağı olan Kur’an-ı Kerim Mealini hediye edip şifa ve dua temennilerini ilettiler.

Başkan ve gönüllülerle hatıra fotoğrafı çektiren hasta ve yakınları ziyaretten ve bu anlamlı hediyeden dolayı çok memnun olduklarını belirttiler. Hastane çalışanlarının da mutlu olduğu gözlenen bu etkinlikte BİNDER Başkanı Lütfi KARA şunları söyledi;

“Allahu Teâlâ şifa kaynağı olan kitabında İsra Suresi 82. Ayeti Kerimesinde mealen şöyle buyuruyor “Biz Kur’an’dan inananlar için, şifa ve rahmet olacak şeyler indiriyoruz” Peygamber Efendimiz ’de (s.a.s) “İlaçların en iyisi Kur’an-ı Kerim’dir” buyurarak, Hastane ziyaretimizin ne kadar önemli olduğu ortaya çıkmıştır. BİNDER olarak, hem hastalarımıza acil şifalar diledik, hem de yoğun iş ortamında çalışan kıymetli hastane çalışanlarına moral verip #anlayınca çok şeyin değişeceği Kur’an-ı Kerim Meali dağıtarak kolaylıklar diledik.

Tüm hastalara tekrar acil şifalar dileyen KARA, başta Hastane Başhekimi olmak üzere tüm hastane çalışanlarına teşekkür etti.

Görüşlerini aldığımız hastane çalışanları ve hastalar, ziyaret ve verilen hediyeden dolayı çok memnun kaldıklarını belirterek, BİNDER’e teşekkür ettiler.

Comments are closed.